Om os


Teamet består af Magnus Huber Hansen og Ida Niepoort.

 

Ida står bl.a. for reklame, markedsføring og grafisk materiale. Ligesom de andre Ida går på International politik og økonomi-linjen på Øregård. I sin fritid arbejder hun på en cafe og arbejder som rideinstruktør. Ida har reddet siden hun var ni, og har tidligere dyrket meget andet sport. Hun er derudover også en del af virksomheden Siréne’s advisory board.

 

Magnus står bl.a. for Koordinering og kontakt til eksterne samarbejdspartnere om videreudvikling af idéen, herunder vores mentor fra Euronext i forbindelse med Blue Challenge. Magnus har også samme linje på gymnasiet som de øvrige teammedlemmer.

 

Tidslinje


Oktober 2022 - Idéen blev udformet igennem en bæredygtiheds uge på gymnasiet

12 februar 2023 - Vi vandt regionsmesterskabet i Entreprenørskab

Februar og marts 2023 - Idéen blev videreudviklet og vi begyndte at tage kontak til flere samarbejdspartnere og gymnasier. 

marts 2023 - Samarbejde med A&O Hostels

16. marts 2023 - Vi vandt DanmarksMakerskabet

Start 2024 - Vi vil begynde vores første salg af studietureOmtale

Danmarksmakerskabet er afgjort:Her er vinderneSyv finalister dystede i at udvikle nye idéer til private og offentlige virksomheder i MakerVærket på Frederikssund Gymnasium - hold fra Øregård Gymnasium vandt.

Elever vinder konkurrence med grøn idé


Idéen om et grønt rejsebureau, der skal sende elever på studietur med tog i stedet for fly, sikrede i sidste uge fire elever fra Øregård Gymnasium førstepladsen til regionsfinalen ved Company Programme.

DanmarksMakerskabet: ”STX-elever kan sagtens arbejde praksisnært”

Torsdag eftermiddag lagde MakerVærket på Campus Frederikssund lokaler til det førsteDanmarksMakerskabnogensinde.

Syv grupper bestående af STX-elever præsenterede deres innovative løsninger på forskellige virksomhedscases foran et publikum bestående af andre gymnasieelever og et udvalgt dommerpanel.

Kontakt